Κοινωνική Ευθύνη

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Για άλλους, τίτλος για Εμάς Ουσία. Η Εταιρεία μας από Ιδρύσεως της χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, είναι δίπλα στις ευπαθείς ομάδες της Κοινωνίας μας.

Για εμάς η Κοινωνική Συνεισφορά είναι προορισμός για μια Κοινωνία Ανθρώπινη, χωρίς παθογένειες και δυστυχία σε οποιοδήποτε επιπεδο.
Η Εθελοντική μας συμμετοχή στην Εκπαίδευση των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου, είναι για εμάς Τροφή Ψυχής και μόνον η αρχή γι όσα επιθυμούμε να προσφέρουμε στο Κοινωνικό Σύνολο.

Απόφαση μας και υλοποιείται άμεσα είναι ποσοστό από τις πωλήσεις των Ειδών μας να αποδίδεται σε Ετήσια Βάση για τις Ανάγκες Λειτουργίας των Δομών της Κιβωτού του Κόσμου!

Παράλληλα σε Τοπικό Επίπεδο ως εταιρεία με έδρα τον Βύρωνα οφείλουμε να σταθούμε Αρωγοί της Δημοτικής Αρχής του τόπου μας και αυτό κάνουμε και θα κάνουμε με εθελοντικές Δράσεις που στοχεύουν στην γνωριμία του ευρύτερου κοινού με τα Πνευματικά Αθλήματα. 

Πίστη μας πως οι Απαιτήσεις του Μέλλοντος, περισσότερο από ποτέ απαιτούν Ισχυρά Μυαλά και σε αυτό σκοπεύει κάθε δραστηριότητα μας πλέον της Εμπορικής.

Σ’ αυτό το Εδάφιο θα σας πληροφορούμε για κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία μας προς την κατεύθυνση της Ουσιαστικής Παροχής Αλληλεγγύης και Βοήθειας προς τους αδυνάτους συμπολίτες μας.

Μετά Τιμής
Η Ομάδα Mentorgames