Κλόουν Σφυριχτρούλες

Posted by Nikos 04/05/2020 0 Comment(s)

Σας Παρουσιάζουμε την Νέα μας Υπηρεσία σε Συνεργασία με τις Σφυριχτρούλες - Κλόουν. Γιορτάζει ή έχει Γενέθλια το αγαπημένο σας πρόσωπο; Απλά θέλετε να κάνετε κάποια έκπληξη; Τότε σας δίνουμε την δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας σας με Κλόουν ή Μασκότ ή τον Αγαπημένο Ήρωα του Παιδιού σας.

Κατά την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας σας στα σχόλια ζητήστε την Υπηρεσία Σφυριχτρούλες - Κλόουν και άμεσα θα σας καλέσει συνεργάτης μας για να σκηνοθετήσετε από κοινού την Έκπληξη σας.

Λίγα Λόγια για τις Σφυριχτρούλες

Ποιες είναι οι Σφυριχτρούλες?
Είμαστε εταιρεία οργάνωσης παιδικών πάρτυ & εκδηλώσεων που δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο ! Είμαστε περήφανοι που η εταιρεία μας αποτελεί την αγαπημένη επιλογή των μικρών μας φίλων !!!.Είτε για ένα παιδικό πάρτυ ή μία εταιρική εκδήλωση σε δήμο !
Προσφέρουμε όλο τον χρόνο υπηρεσίες, ενώ έχουμε και την δυνατότητα μοναδικών θεματικών conceptual events!
Οι «Σφυριχτρούλες» μετρούν 22 χρόνια ενεργής παρουσίας στο χώρο της οργάνωσης παιδικών εκδηλώσεων και αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες διοργάνωσης στην Ελλάδα!
Με προσοχή στην ποιότητα & την παροχή υψηλών υπηρεσιών στους πελάτες μας .
Όλοι οι υπάλληλοί μας καθώς και οι συνεργάτες της εταιρίας μας είναι διακεκριμένοι επαγγελματίες στον χώρο των παιδικών εκδηλώσεων !Οι εμψυχωτές μας στο σύνολό τους αποτελούνται από έμπειρους παιδαγωγούς, θεατρολόγους και ηθοποιούς!
Η εταιρεία μας έγινε γνωστή από συμμετοχές στην τηλεόραση, όπως: το “Μπράβο”, με την κα Κορομηλά, Το “Πέστο και θα γίνει” με την Τζοβάνα Φραγκούλη, τον τηλεμαραθώνιο της Κας Κορομηλά στο SΤAR channel, παρουσίαση της δουλείας μας στο κανάλι 9, προβολή διαφόρων εκδηλώσεων και αποσπάσματα αυτών, στις ειδήσεις την εποχή των Χριστουγέννων και των αποκριών και σε διάφορα περιοδικά !
Στην πραγματικότητά φημιζόμαστε για τη σταθερή ανοδικότατα της ποιότητας των παροχών μας αλλά και τη συνεχή ανανέωση όλων αυτών που συνετέλεσαν στο ότι το όνομα “Σφυριχτρούλες” είναι συνώνυμο της σίγουρης επιτυχίας!
Οι Σφυριχτρούλες λόγω των διαπολιτισμικών εκδηλώσεων τις οποίες έχουν διοργανώσει είναι γνωστές και στο εξωτερικό μέσω του διεθνή τύπου!
Θα χαρούμε να σας μεταφέρουμε στον χώρο της φαντασίας μας και να δημιουργήσουμε μαζί σας, την πιο αξέχαστη και μοναδική εκδήλωσή σας, για εσάς και τους καλεσμένους σας!
Με αγάπη ,συνέπεια και σεβασμό στην παιδική ψυχαγωγία!

Κλόουν Σφυριχτρούλα!