Αποστολές - Πληρωμή Παραγγελιών

Αποστολές Δεμάτων.

Φίλες και Φίλοι η Αποστολή της Παραγγελία σας, γίνεται εντός Τριών Ημερών από την Στιγμή που Επιβεβαιώνεται  η Πληρωμή της (Αυτό γίνεται συνήθως την επομένη της Παραγγελίας), Μέσω Τραπέζης και αφορά στην Χρήση της Υπηρεσίας easy mail.

Και Συγκεκριμένα :
  1. Αποστολή σ’ όλη την Ελλάδα : Συνολικό Κόστος 5euro.
  2. ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ανεξάρτητα Περιοχής ή Όγκου Δέματος Όταν η Παραγγελία είναι άνω των 60euro.
Ειδικές – Εναλλακτικές Υπηρεσίες Αποστολής των Παραγγελιών σας.
  1. Mentor Κλόουν : Προσωποποιημένη Αποστολή με Κλόουν. Θέλετε να εκπλήξετε Ευχάριστα την Φίλη, τον Φίλο σας ή το Παιδί σας, τότε μαζί με το Δώρο Ζητήστε την Υπηρεσία Παράδοσης με Κλόουν. Στα σχόλια λοιπόν της παραγγελίας ενημερώστε μας για την επιθυμία σας και για το χρόνο παράδοσης (τουλάχιστον μια Εβδομάδα νωρίτερα) του δώρου. Για οποιαδήποτε ερώτηση καλέστε στο 6993.056.330
  2. Mentor TAXI : Εναλλακτική Αποστολή Δέματος για Περιοχές Αττικής ΤΑΧΙ Courier (χρήσιμη η Υπηρεσία κυρίως για περιοχές εκτός Κέντρου Αθηνών και περιχώρων). Η Δυνατότητα αυτή απαντά σε Αυθημερόν Αποστολή της Παραγγελίας, αρκεί να υπάρχει απόθεμα. Για οτιδήποτε Καλέστε στο 6993.056.330. Η υπηρεσία Ισχύει για 24ώρες, 7ημέρες την Εβδομάδα και 365ημέρες το Χρόνο. Το Κόστος της είναι ανάλογο της Χιλιομετρικής Απόστασης.
  3. Mentor Courier : Υπηρεσία Αυθημερόν Παράδοσης και όχι Μόνον. Για Αυθημερόν Παράδοση η Παραγγελία πρέπει να έχει γίνει ως τις 13:00μμ., να υπάρχει απόθεμα και να αφορά σε περιοχές των Δήμων και Περιοχών Αθήνας, Πειραιά, Φαλήρου, Αλίμου, Ηλιούπολεως, Αργυρούπολεως, Γλυφάδας, Ν. Σμύρνης, Αγ. Δημητρίου, Μπραχαμίου, Ν. Ιωνίας, Ηρακλείου, Σεπολίων, Περιστερίου, Ίλιον, Αγ. Βαρβάρας, Κορυδαλλού, Νίκαιας, Ρέντη  και ΚΟΣΤΙΖΕΙ 12euro. Για τις ίδιες Περιοχές εκτός Αυθημερόν Παράδοσης Ισχύει το γενικό κόστος αποστολής των 5euro. Για οποιαδήποτε ερώτηση καλέστε στο 6993.056.330.
  4. Mentor Air Courier : Αφορά στις Αποστολές για Ευρώπη και Αμερική. Το Κόστος Καθορίζεται από τον Όγκο Δέματος και την Χώρα ή Πολιτεία. Σχετική ενημέρωση μέσω info@mentorgames.gr
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για Δέματα με Όγκο μεγαλύτερο των Δυο Κιλών, η αποστολή (Αφορά τις περιοχές εκτός Αττικής) της Παραγγελίας σας και αφού προηγηθεί σχετική ενημέρωση σας    γίνεται με Μεταφορική Εταιρεία με κόστος Αποστολής 7euro. Η Ογκομέτρηση ενός δέματος γίνεται με τον Πολλαπλασιασμό των Τριών Διαστάσεων του Δέματος και το τελικό αποτέλεσμα το Διαιρούμε με το 5.000.

Κατάθεση στους Κάτωθι Τραπεζικούς Λογαριασμούς

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN : 0
EUROBANK
IBAN : 0
PIRAEUS BANK
IBAN : 0
ALPHA BANK
IBAN : 0


Σημείωση
: Mη ξεχνάτε το ‘όνομα καταθέτη’ κατά την συναλλαγή σας και τον αριθμό Παραγγελίας, καθώς και το όνομα Δικαιούχου.
 
Επικοινωνήστε με e-mail στη διεύθυνση info@mentorgames.gr προκειμένου να μας ενημερώσετε για την κατάθεση. Το ονομαστικό καταθετήριο (δηλ. η κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό μας) θα πρέπει να φτάσει σε 5 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Μετά τις 5 ημέρες, οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα.

Σημαντικό : ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ! Κάτι που γίνεται κατόπιν σχετικής επικοινωνίας του υπεύθυνου αποθήκης που επιβεβαιώνει ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, αφού τοποθετηθεί η παραγγελία στο σύστημα.